Sylvia Raphael

Mr. S.L. Raphael

Advocaat sinds 2001

Sylvia is jarenlang werkzaam geweest op een middelgroot advocatenkantoor. In 2008 besloot zij de advocatuur te verlaten om er achter te komen dat ze in hart en nieren toch echt een advocaat is. In 2012 is zij teruggekeerd in de advocatuur en sinds september 2016 werkzaam bij Geelkerken Linskens Advocaten als echtscheidingsadvocaat en -mediator en advocaat op het gebied van erfrecht.

Sylvia streeft er zoveel mogelijk naar om de gevolgen van een echtscheiding in onderling overleg te regelen en de afspraken vast te leggen in een convenant, als bemiddelaar of als advocaat. Als dat niet lukt dan staat Sylvia haar klanten ook bij in het kader van een procedure.

Binnen het echtscheidingsrecht is ze gespecialiseerd in huwelijksvermogensrecht (verdeling gemeenschap van goederen of afwikkeling huwelijksvoorwaarden) en alimentatie. Ook staat Sylvia regelmatig zelfstandig ondernemers of hun echtgenoten bij.

Sylvia heeft de juridische specialisatieopleidingen familierecht en erfrecht van de vFAS (Vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators) en de specialisatieopleiding tot scheidingsmediator afgerond. Zij is lid van de vFAS en is ingeschreven in het MfN register (Mediators Federatie Nederland kwaliteitsregister) als familymediator en lid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN).


Volgen op social media

LinkedIn LinkedIn